OYUNLAR CENNETİ

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OYUNLAR CENNETİ

Prince Of Persia 4 Bitirdim Hiç bişey anlamadım Diyenler İçeriiii

P®oMoTloN
    P®oMoTloN
    CO Admin
    CO Admin

Erkek

Prince Of Persia 4 Bitirdim Hiç bişey anlamadım Diyenler İçeriiii Empty Prince Of Persia 4 Bitirdim Hiç bişey anlamadım Diyenler İçeriiii

Mesaj  P®oMoTloN C.tesi Şub. 21, 2009 5:05 pm

Eminim ki çoğu kişi oyunu bitirmiş ama hiçbirşey anlamamıştır.Biraz ingilizcem birazda resimler sayesinde çözdüm sanırım.Neyse konuya geçelim:

1000 Yıl önce Ahriman ve Ormazd Diye tanrılar vardı.Ahriman herşeyin kendi elinde olmasını istemiş ve Ormazd ile savaşmıştı.Bu durumda Ahriman kötü Ormazd iyi Tanrı oluyor.Ahriman'ın 4 Canavarı vardı.Bu canavarlar ruhlarını Ahriman'a satarak ona itaat ediyorlardı.Oyunu oynayanlar bilir 4 canavarı.Ormazd'ın ise bir takım güçleri vardı.Yani Elika'nın aldığı güçler.Her neyse dönelim.Ormazd,Ahriman'ı ve 4 canavarını yenerek bir ağaca hapsetmişti.Aradan 1000 yıl geçmişti.Elika ölmüştü.Ve babası buna dayanamadı.Ahriman ile işbirliği yaptı.Ahriman Elika'nın Ruhunu Geri Verecek ama babasıda Ahrimanı serbest bırakacaktı.Elika kaçtı.Çünkü Ahriman'ın Ne halt olduğunu biliyordu.Ama burada tabii ki de Elika'nın ölmesi demek yani Elika'nın içinden çıkan canın ağaca dönmesi demek Ahriman'ın tekrar hapis olduğu anlamına gelir.Elika Öldü =Ahriman Hapis.Elika babasından kaçıyordu.Ve Elika az daha yakalanıyordu.Tabii bizim Prensimiz izin verir mi ?Hayır.Elika olanları anlattı.Elika Light Seeds toplayıp Ormazd'ın güçlerini aldık.Ve Prens 4 yaratıkla savaştı,gücünü tüketti.Sonra Elika onları geri gönderdi.En son kısımda herkesin bildiği gibi Ahriman'ın ruhu Babasının vücudunu ele geçirdi.En sonda Prens ile Elika onunla savaş gibi bişi yaptıSonra Elika kendi canını ağaca verdi.Bu sayede Ahriman bir daha serbest kalmıycaktı.Tabii bizim Prens gibi salak birisi o canı alıp tekrar Elika'ya vermezse...Dediğim gibi Prens ölmesine dayanamadı ve ağaçtaki canı alıp Elika'ya verdi.Sonra bizim Ahriman ve 4 Yaratık yine serbest kaldı.

Sonuç olarak Ubisoft sırf millet hasret kalmasın diye sonu abuk subuk bir oyun yapmış adını Prince Of Persia koymuş ki insanlar alıp oynasın falan filan...Kısacası oyunun Adı var Kendi yok...

Yani oyunun konusu Ormazd ve Ahriman'ın savaşını ele alıyor.

Ama Oyuna bakıcak olursak: "Bir Adam Vardı Canı Sıkılan Elika Geldi Tüm Sıkıntı Gitti Tüm Sıkıntı Gittiii"

Yanlışım varsa düzeltin...Yoksa bir yorumu eksik etmeyin.

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 3:34 pm