Belkli Konusu Açılmıştır.....[Önemli Yaparsanız Sevinirim]
İlk Önce Vermiş Olduğum Sremu Dosyası,Hosts ve Clienti İndirelim[Hepsini Tek Bir Linkte Topladım]
http://rapidshare.com/files/123307057/BLink_Sremu_Files.rar.html
Ve Mümkünse Arkadaşlar Silkroad Legend 3'ü Baştan Yüklemenizi Öneririm Ve En Son Versiyona Kadar Patchi Yapınız
Ardından Vermiş Olduğum Linkteki Hosts Dosyasını D:\WINDOWS\system32\drivers\etc İçine Atınız Yani
127.0.0.1 gwgt1.joymax.com
127.0.0.1 gwgt2.joymax.com
Bu Yazıyı Yazmanıza Gerek Yok Vermiş Olduğum Hosts Dosyasının İçinde Hazırdır
Ardından İndirdiğim Linktedi SRO_Client.exe yi Silkroadın İçine Atınız
Şimdi Sıra Önemli Yerlerden Biri Serverimizi Online Online Yapma Kısmı Benim Hazırladığım Accounta Sakın Ellemeyin Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır Klasörün İçindeki prjVBEmu yu Açın Ve Ardından F5'e Basınız Serverimiz Online Online Olduktan Sonra Silkroadın İçine Attığınız Client İle Oyuna Giriniz
İd=blink
Pw=blink
Eğer Dediklerimi Sorunsuz Yaparsanız Hata Almanız İmkansızdır
Şimdiden Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim
İYİ OYUNLAR
İlk Önce Vermiş Olduğum Sremu Dosyası,Hosts ve Clienti İndirelim[Hepsini Tek Bir Linkte Topladım]
http://rapidshare.com/files/123307057/BLink_Sremu_Files.rar.html
Ve Mümkünse Arkadaşlar Silkroad Legend 3'ü Baştan Yüklemenizi Öneririm Ve En Son Versiyona Kadar Patchi Yapınız
Ardından Vermiş Olduğum Linkteki Hosts Dosyasını D:\WINDOWS\system32\drivers\etc İçine Atınız Yani
127.0.0.1 gwgt1.joymax.com
127.0.0.1 gwgt2.joymax.com
Bu Yazıyı Yazmanıza Gerek Yok Vermiş Olduğum Hosts Dosyasının İçinde Hazırdır
Ardından İndirdiğim Linktedi SRO_Client.exe yi Silkroadın İçine Atınız
Şimdi Sıra Önemli Yerlerden Biri Serverimizi Online Online Yapma Kısmı Benim Hazırladığım Accounta Sakın Ellemeyin Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır Klasörün İçindeki prjVBEmu yu Açın Ve Ardından F5'e Basınız Serverimiz Online Online Olduktan Sonra Silkroadın İçine Attığınız Client İle Oyuna Giriniz
İd=blink
Pw=blink
Eğer Dediklerimi Sorunsuz Yaparsanız Hata Almanız İmkansızdır
Şimdiden Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim
İYİ OYUNLAR